Luciferin kausi 5 esitettiin yli 1,8 miljardia minuuttia

Luciferin viides kausi esitettiin yli 1,8 miljardia minuuttia ensimmäisellä viikolla, ylittäen Nielsen-sijoitukset ja voittamalla Paradise ja Last Dragon.




Viimeisen viikon aikana "Lucifer" -kausi 5 on kerännyt yli 1,8 miljardia lähetys minuuttia, mikä on jälleen Nielsen-sijoitusten kärjessä. Neil Gaimanin sarjakuvahahmoon perustuvan The Sandman -sarjakuvan perusteella Lucifer pelaa Tom Ellisä nimeltään kaatunut enkeli. Väsynyt juoksemasta helvettiin, hän päättää muuttaa Los Angelesiin, jossa hän avaa yökerhon ja tulee L.A.P.D.-konsultiksi. Hänen kanssaan ovat Lauren German ja Kevin Alejandro etsivinä Chloe Decker ja Dan Espinoza sekä demoni Leslie-Ann Brandt Mazikin.

Alun perin Foxilla debytoinut Lucifer peruttiin kolmannen kauden jälkeen vuonna 2018, mikä oli suureksi fanien surulliseksi. Verkko kuvasi valintansa peruuttaa esitys luokituksiin perustuvaksi päätökseksi. Kaikki ei kuitenkaan kadonnut, koska Netflix kuvasi sarjan myöhemmin samana vuonna. Nykyisen viidennen kauden piti olla viimeinen, mutta Netflix muutti päätöstään ja päätti uudistaa Luciferin kuudenneksi ja viimeiseksi kaudeksi.

Netflixin päätös ottaa sarja osoittautui älykkääksi, koska Lucifer pysyy suoratoistopalvelun rankingissa. Määräajan mukaan show jatkuu Nielsen-rankingissa, jossa mitataan Netflixin, Amazon Prime Video: n, Disney +: n ja Hulu TV: n näkymiä. Viidennen kauden toinen puoli päättyi 28. toukokuuta, ja seuraavalla viikolla (31. toukokuuta - 6. kesäkuuta) esitys oli yhteensä 1,8 miljardia minuuttia. Se on 40% enemmän kuin edellisellä viikolla esitetyt 1,3 miljardia minuuttia.

Näyttely ohitti Disney + -animaatioelokuvan Paradise ja Last Dragon, jotka sijoittuivat tulostaulukossa toiseksi 1,1 miljardin minuutin katselukerralla, ja Netflixin toisen sarjan Sweet Tooth ja Dirty John, jotka sijoittuivat kolmanneksi ja neljänneksi. Lisäksi Lucifer sijoittui korkealle 18–34-vuotiaiden korkean kysynnän väestöryhmien joukossa, jotka muodostivat kolmanneksen näyttelyn katsojista, tosin puolueellisella tavalla naisia ​​kohtaan.

Sijoitus on kuitenkin merkittävä voitto sekä Netflixille että Luciferille, mikä enemmän kuin oikeuttaa päätöksen uudistaa näyttely kuudenneksi kaudeksi. On huomattava, että Nielsen-luokitus sisältää kaikki ohjelman 83 jaksoa, yhteensä 67 tuntia TV-ohjelmaa. Sen sijaan sen lähimmän kilpailijan, Paradise ja The Last Dragon, kokonaisaika on 117 minuuttia, mikä on valtava ero. On kuitenkin hyvä kuulla, että Lucifer on edelleen suosittu sekä faneiden että uusien tulijoiden keskuudessa.

Vaikka näyttely ei alkanut niin nopeasti, kriitikot valittivat ensisijaisesti sen rikosprosessimuotoa, se näyttää muuttuneen merkittävästi. Fanit ja kriitikot ovat ottaneet uskomattoman hyvin vastaan ​​myöhemmät kaudet, ja kaudet 2, 3 ja 4 ovat tällä hetkellä 100% Rotten Tomatoes -tuotteita. Luciferilla on potentiaalia jatkaa vetovoimaa sekä luokitusten että kriitikoiden suhteen, kun se lähestyy viimeistä kauttaan.

Luciferin kausi 5 esitettiin yli 1,8 miljardia minuuttia

Luciferin viides kausi esitettiin yli 1,8 miljardia minuuttia ensimmäisellä viikolla, ylittäen Nielsen-sijoitukset ja voittamalla Paradise j...